Personvernregler

Denne personvernpolitikken angir grunnlaget for hvilken vi vil behandle personlig informasjon vi samler inn fra deg, eller som du gir oss. Vennligst les følgende nøye.

Informasjon vi kan samle om deg:

Vi kan samle inn og behandle følgende informasjon om deg:

Informasjon du gir oss. Du kan gi oss informasjon ved å fylle ut skjemaer på vår side eller ved å svare med oss ​​via telefon, e-post eller på annen måte. Dette inkluderer informasjon du oppgir når du registrerer deg for å bruke nettstedet vårt, søke etter et produkt, bestille en bestilling på vår side, delta i sharpewlorn.com, oppgi en konkurranse, forfremmelse eller undersøkelse, og når du rapporterer et problem med nettstedet vårt. Informasjonen du gir oss kan inneholde navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, finans- og kredittkortinformasjon.

Følgende informasjon kan samles inn, men vil bli anonymisert og vil ikke inneholde noen opplysninger som du kan identifisere:

• Teknisk informasjon, inkludert datamaskinens Internett-protokoll (IP) -adresse, innloggingsinformasjon, nettlesertype og -versjon, tidszoneinnstilling, typer og versjoner for nettleser, operativsystem og plattform; og

• Informasjon om ditt besøk, inkludert de fulle Uniform Resource Locators (URL) klikkstrømmen til, gjennom og fra vårt nettsted (inkludert dato og klokkeslett); produkter du har sett eller søkt etter; sidetidstider, nedlastingsfeil, lengde på besøk til bestemte sider, sideinteraksjonsinformasjon (for eksempel rulling, klikk og mus-overs) og metoder som brukes til å bla bort fra siden og hvilket som helst telefonnummer som brukes til å ringe vårt kundeservicenummer .

Hvordan bruker vi dine personlige opplysninger

Personlig informasjon du oppgir, brukes kun av oss til følgende formål:

• For å forbedre din shoppingopplevelse på nettstedet vårt

• For å behandle bestillingen din

• Med din tillatelse, å varsle deg om produkter eller spesialtilbud som kan være av interesse for deg

Deling av informasjon

Vi selger ikke eller på annen måte deler informasjonen din med tredjepart. Vi bruker dine opplysninger utelukkende som angitt i denne policyen.

Opplysning om dine opplysninger

Vi kan dele dine personlige opplysninger med medlemmer av sharpewlorn.coms gruppe, som betyr at våre datterselskaper, vårt ultimate holdingselskap og dets datterselskaper.

Hvis vi selger eller kjøper noen virksomhet eller eiendeler, kan vi avsløre slik informasjon til den potensielle selgeren eller kjøperen av slik virksomhet eller eiendeler som det med rimelighet kan være nødvendig.

Hvor lagrer vi informasjonen din

All informasjon du oppgir til oss, er lagret på våre sikre servere. Eventuelle betalingstransaksjoner blir kryptert ved hjelp av SSL-teknologi. Hvor vi har gitt deg (eller hvor du har valgt) et passord som gir deg tilgang til bestemte deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om ikke å dele et passord med noen.

Dessverre kan overføring av informasjon via Internett ikke være helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten til dine data som sendes til nettstedet vårt. enhver overføring er på egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen din, bruker vi strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å forhindre uautorisert tilgang.

kjeks


Vi bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over din nåværende kjøpssession, slik at du kan hente handlekurven når som helst, og å tilpasse innholdet på nettstedet vårt, samt for å sikre en konsekvent opplevelse. Vi bruker også informasjonskapsler for å spore hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt for å overvåke hvordan vi utfører.

Ingen personlig identifiserbare opplysninger lagres i disse informasjonskapslene.

For den fulle tekniske forklaringen, les mer om informasjonskapsler som brukes på nettstedet vårt.

Hvis du vil fjerne disse informasjonskapslene, kan du gjøre det ved å følge disse instruksjonene.

e-post

Vi hater søppelpost også!

Vi vil sende deg en e-post til å behandle bestillingen din og etterpå for å presentere deg fordelene med vårt lojalitetsprogram. Bare sharpewlorn.com vil bruke e-postadressen din. Vi sender aldri din e-postadresse eller personlig informasjon til en tredjepart for markedsføringsformål. Vi vil levere din e-postadresse til leveringstjenester med det ene formål å sende deg sporingsvarsler for levering.

Du kan abonnere når som helst

Når du går med på e-postbrevet sharpewlorn.com, kan du når som helst melde deg av ved å klikke på abonnementslinken som er nederst på alle meldinger vi sender. Eller du kan sende en melding til vår kundeserviceavdeling, og vi vil avmelde deg.

Lenker til andre nettsteder

Vår side kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke eies eller drives av oss. Vi kontrollerer ikke, anbefaler eller godkjenner og er ikke ansvarlige for disse nettstedene eller deres innhold, produkter, tjenester eller personvernregler. Vennligst se personvernreglene til tredjepartswebsiden for veiledning om drift, funksjon og administrasjon av dette nettstedet. Du bør også selvstendig vurdere eierskapet til et nettsted som fremgår eller hevder at det er en av våre nettsteder (inkludert de som er knyttet til via en e-post).

Endringer i denne policyen

Eventuelle endringer vi kan gjøre i vår personvernpolicy i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden og, når det er relevant, varslet til deg via e-post. Vennligst sjekk ofte for å se eventuelle oppdateringer eller endringer i personvernreglene våre og hvordan de påvirker deg.

Dine rettigheter
Databeskyttelsesloven ("loven") har ulike bestemmelser som sikrer at enhver person som har tilgang til dine personlige opplysninger, må overholde strenge regler.

Loven gir følgende prinsipper, som vi følger til enhver tid:

• Vi behandler dataene dine rettferdig og lovlig.

• Vi vil bare hente dataene dine for spesifiserte og lovlige formål, og skal ikke bruke det til noe annet formål.

• Vi vil sørge for at personopplysninger som holdes skal være tilstrekkelig, relevant og ikke overdreven i forhold til formålet det er holdt for.

• Vi vil sikre at personopplysninger skal være nøyaktige og, når det er nødvendig, holdes oppdatert.

• Vi vil sørge for at personopplysninger ikke holdes lenger enn det er nødvendig for det formålet.

• Vi vil sørge for at personopplysninger behandles i samsvar med dine rettigheter i henhold til loven.

• Vi vil treffe hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysninger fra enhver ødeleggelse, skade eller tap.

• Vi overfører ikke dine personlige data utenfor EØS-området, med mindre landet eller territoriet sikrer et tilstrekkelig beskyttelsesnivå.

Kontakt oss

Eventuelle spørsmål, kommentarer og forespørsler om denne personvernpolitikken er velkommen, og du kan sende oss en e-post via vår "Kontakt oss" side.