Om Oss

Adidas er en original, legendarisk, atletisk leder. Echoing sine 3 ikoniske striper, det er 3 viktige grunner til å velge adidas sko: ytelse, stil eller begge deler. Som deres motto, gjør deg klar til å gå alt inn.

Passende har adidas et navn som ingen andre - del kallenavn og del etternavn, monikeren ærer tysk grunnlegger Adi Dassler. Fra sine tidligste skomager dager i 1920 var Dasslers treningssko spillbyttere. Verdens toppsporstjerner hadde på sitt neste nivå løpesko før han formelt grunnla selskapet i 1949. Du vet at et merke er 100% dedikert til sportytelse og fitness når logoen stammer fra funksjonen - opprinnelig, adidas 3 dristige striper av øvre ble lagt til hver side for ekstra støtte. Med høy kvalitet, fleksibelt skinn som støpt til hver idretts unike føtter, pluss skruepenner for overlegen trekk og akselerasjon, hjalp adidas fotballsko - fotballsko til amerikanere - det tyske laget å vinne VM i 1954. Det er utallige partnerskapsstreff i fotball og andre idretter over hele verden. Det er en rik tradisjon for å skreddersy ny skoteknologi for å gi utøvere en utfordring. Men suksess på alle nivåer, for hver idrettsutøver er det som driver denne favorittmerket. Så når du sparer opp slitesterke adidas fotball klatrer, løpesko eller basketball sko, kan du stole på at de vil levere all den komfort, selvtillit og kraft du trenger for å nå et mål.

Utover scoring ytelse, er logoen også kjent i det uformelle motespillet - du vil tjene en seriøs street cred i adidas joggesko. Inspirert først av fotball idoler, begynte fans å sporte disse kule gamle skoleskuddene utenfor konkurransen. Det unike treningsbildet til slutt appellerte til alle med en avslappet livsstil. På 70- og 80-tallet utvidet trenden til musikk og urbane gaterkulturer takket være reggae og hip hophelter som rocker adidas.

Adidas-gruppens merkevarer utfyller hverandre på en unik måte for å hjelpe idrettsutøvere til å utføre bedre, spille bedre, føle seg bedre. Våre produkter bryter rekorder, setter trender, lager historie. Hver dag. Over hele verden. Velkommen til adidas-gruppen.

Det handler ikke bare om raskere sko og motesetninger. Akkurat som en sko er mer enn polstring og skum, er det mer for oss enn bare produktet. Alt vi gjør er bundet av en enkel tanke: Vi streber etter å hjelpe deg med å utføre deg når som helst. Din suksess er vår ambisjon. Ditt nederlag sporer oss på å bli bedre.

Våre merker utfyller hverandre som ferdighetene til en eksepsjonelt begavet dekatlete.

Våre forbrukeres merkevarekjærlighet er basert på vår medarbeiders ekstraordinære lidenskap for en sportslig livsstil. Med dedikasjon, engasjement og teamånd, innoverer vi kontinuerlig for å etablere nye benchmarks i alt vi gjør. Å forme idrettsindustrien bærekraftig er mer enn en jobb. Det er vår impuls, en holdning som er virkelig kjære for våre hjerter. Det driver oss.

Vårt løfte til deg

Vi garanterer at alt vi selger, er spanking nytt.
Vi selger kun ekte produkter fra autoriserte kilder.
Vi selger ikke forfalsket, kopier, parallellimport, sekunder eller handler forurensede gjenstander.
Vi er lidenskapelige for eksepsjonell kundeservice: rask, vennlig og profesjonell.
Vi velger de beste produktene som er tilgjengelige for å gi deg overlegen kvalitet og enestående verdi.

Driftstimer

Du kan handle på vårt nettsted 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.
Våre kontor åpningstider for kundeservice er 9:00 til 17:00, mandag til fredag, unntatt helligdager.
Vi tar sikte på å svare på dine e-postmeldinger og telefonmeldinger innen en arbeidsdag.

Hvis du har spørsmål, kommentarer, eller bare har lyst til å chatte, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er ikke bare vennlige, men helt diskrete, og vil gjøre vårt beste for å sikre at du har den beste shoppingopplevelsen mulig.